Een betonnen trap bekleden

Onlangs eigenaar geworden van een prachtige nieuwbouw woning, of ga je je huidige stekkie renoveren? Dan stapelen de to-do's elkaar vast in rap tempo op. Zo heb je misschien al een beslissing genomen over de kleur van de keukenmuur, een nieuwe bank en het patroon van de badkamertegels. Maar ook het bekleden van de trap is een waardevolle toevoeging aan een interieur.

Bekleden van de trap

De housewarming staat al gepland, maar heb je ook al keuzes gemaakt omtrent het laten bekleden van de trap? Grote kans dat deze, indien je een nieuwbouw woning gaat betrekken, een kale houten trap of onafgewerkte betonnen trap is. Ook als je jouw huidige woonhuis aan het renoveren bent, mag het (her)bekleden van de trap niet ontbreken. Hoe gaat het bekleden van een (betonnen) trap in z'n werk en welke mogelijkheden biedt NEWstairs voor het bekleden van de trap?


Een betonnen trap bekleden of renoveren?

Bij het bekleden van een betonnen, marmeren of nieuwe houten trap met overzettreden, spreken we van een trapbekleding. Het renoveren van een oude of beschadigde trap daarentegen wordt een traprenovatie genoemd. Nu we het verschil tussen een traprenovatie en het bekleden van de trap duidelijk in kaart hebben, vertellen we graag meer over het bekleden van een (betonnen) trap.

Het bekleden van een betonnen trap; zo gaan we te werk!

Eén van de puntjes op je to-do list is het omtoveren van die betonnen trap tot de blikvanger van de woning. Bij NEWstairs bekleden we je betonnen trap met nieuwe houten overzettreden. Door de uitgebreide collectie is er altijd een hout- of betondecor dat perfect bij jouw wensen aansluit. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk een houten trap te voorzien van een robuuste betonlook en een betonnen trap wordt eenvoudig afgewerkt met een warm houtdecor.

NEWstairs bekleedt je trap geheel naar wens.

Voordat we de nieuwe traptreden op een betonnen trap bevestigen, maken we altijd eerst een dummy. Zo zijn we er zeker van dat de traptreden op de juiste manier op uw trap komen te liggen.

Wil je graag de stoere, industriële look van de betonnen trap behouden, maar dan met een perfecte afwerking? Dan is NEWstairs Industrial look zeker iets voor jou!

Een betonnen trap bekleden met een betonlook

De industriële interieurtrend is tegenwoordig niet meer weg te denken en wordt met de dag populairder. Een betonnen trap past perfect in dit industriële plaatje. Met trapbekleding in de NEWstairs Industrial look worden de uiterlijke kenmerken van beton behouden maar dan met een perfecte afwerking. Wil je meer weten over het bekleden van een betonnen trap door NEWstairs? Neem dan contact op met onze specialisten.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!