Geweldig interieuridee: een lichte trap plaatsen

Een open karakter in huis is een van de interieurtrends van dit moment. Denk bijvoorbeeld aan de populaire woonkeuken, een slaapkamer met open badkamer, grote ramen en woningen met hoge plafonds.

Geweldig interieur idee: een lichte trap plaatsen

Het creëren van een open karakter hoeft niet altijd gepaard te gaan met veel hak -en breekwerk. Zo kan het schilderen van de muren in een lichte tint en het vervangen van de donkere vloer al een wereld van verschil maken. Een ander geweldig interieur idee voor een 'open woning' is het laten plaatsen van een lichte trap. Je geeft de ruimte nog een extra vleugje openheid met een lichte trap zonder stootborden.

Trap laten renoveren of nieuwe lichte trap laten plaatsen?

Goed nieuws! Bij NEWstairs kun je terecht voor beide. Voor een traprenovatie van een donkere trap tot een licht exemplaar, hebben we diverse lichte houtdecors in onze collectie. Binnen één dag toveren we je huidige trap om tot een stijlvolle lichte trap. Laat de trap bekleden door onze trapspecialisten met één van de NEWstairs decors zoals Oak White Wash, een licht eikendecor, of kies het Oak Loft decor voor een lichte én warme uitstraling van de trap.

Bent je op zoek naar een nieuwe trap met een lichte uitstraling? Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van trappen. Onze massief houten trappen worden gemaakt van hoogwaardige lichte houtsoorten zoals iroko, rubberwood en vurenhout. Meer informatie over onze nieuwe houten trappen vind je hier.

Extra tip voor een lichte trap

Naast het bekleden van de traptreden met een licht trapdecor of het laten plaatsen van een lichte trap, versterk je het open karakter van de ruimte met trapverlichting. Trapverlichting zorgt voor een volmaakt uitgelichte trap. Mooi, sfeervol én energiezuinig door het gebruik van ledverlichting. Bovendien zijn de treden in het donker goed zichtbaar wat de veiligheid ten goede komt.

Meer weten, of advies voor uw trap?

Wil je meer weten over een traprenovatie of het laten plaatsen van een nieuwe trap? Neem contact op met onze trapspecialisten, wij helpen je graag verder!