Trapsoorten; welk model heeft jouw voorkeur?

Ben je uitgekeken op het huidige model van je trap of heeft de trap niet meer de gewenste uitstraling? Met nieuwe traptreden en stootborden kun je de trap voorzien van een nieuw, gewenst decor. Met diverse aanpassingen is je oude trap in korte tijd weer de blikvanger van de ruimte. De specialisten van NEWstairs verwezenlijken diverse soorten trappen. Welk model past bij jouw interieur?

Onze soorten trappen

Het kiezen van de perfecte trap kan erg lastig zijn. Naast diverse materialen, trapdecoren of leuningen, heeft het model van de trap veel invloed op de uitstraling. Het aanbod van verschillende soorten trappen is ontzettend groot, wat de keuze niet makkelijker maakt. Om een beter beeld te krijgen per trapmodel, vertellen we graag meer over de soorten trappen uit ons uitgebreide assortiment. Met een traprenovatie van NEWstairs kun je kiezen uit de volgende soorten trapmodellen:

  • Regular

  • Block-trap

  • NEWstairs safety-profile

  • Z-trap

Regular trapmodel

Voor een klassieke en eenvoudige uitstraling van je woning is ons regular trapmodel een uitstekende keuze. Combineer deze klassieke trapsoort met houten traptreden en een opvallende balustrade voor een landelijke look. Ook is dit trapmodel ideaal om de huidige bouw- en woonstijl van de woning te benadrukken.

Block Trapmodel

Bij de Block-trap wordt er een 'blok' gevormd waarmee je een krachtig statement maakt in de ruimte. De blokvorm van de trap doet verder speels en architectonisch aan en kan ingezet worden voor diverse interieurstijlen. Zo creëer je een industriële look met trapbekleding van NEWstairs in één van de betonlooks gecombineerd met een RVS leuning.

NEWstairs Saftey-profile

Bijna identiek aan het regular model is de trapsoort met een NEWstairs Safety-profile. Als extra detail op het klassieke trapmodel wordt er een NEWstairs veiligheidsprofiel geplaatst op de traptrede. Hierdoor zorg je ervoor dat de trap meer grip heeft en nog veiliger wordt. Heb je kinderen of ben je slecht ter been, dan is het Safety-profile zeker een toevoeging op de trap.

Z-trapmodel

Ben je op zoek naar een trap met een unieke en opvallende look? Wat dacht je van ons Z-trapmodel! Zoals de naam al zegt heeft de trap treden in de vorm van een Z. Dit maakt de trap een goede keuze voor een eigentijds interieur waar gespeeld wordt met lijnen en vormen. Met name in moderne en creatieve woningen geeft de Z-trap een sterk accent aan de woonstijl.

Welke soort trap past bij jou?

Neem voor meer informatie of advies over een geschikt trapmodel voor je woning contact op met onze specialisten. NEWstairs denkt graag met je mee en geeft je vrijblijvend advies aan huis. Na opmeting en het bespreken van jouw wensen ontvang je ter plekke inzicht in de kosten van de traprenovatie. In slechts 5 stappen naar joúw NEWstairs trap!

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag!
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!