Tips voor het opfleuren van het trapgat

Bij een opgeknapte en gerenoveerde trap hoort natuurlijk een trapgat met dezelfde uitstraling. Graag geven wij van NEWstairs u tips voor het opfleuren van het trappengat. Zo komt de traprenovatie optimaal tot zijn recht en geniet u van een sfeervolle omgeving.

Fotolijsten in het trapgat

Met mooie muurdecoratie kunt u het trappengat in korte tijd omtoveren tot een stijlvolle ruimte. Hang een serie authentieke schilderijtjes op met foto's van vroeger, uw favoriete filmposter of de mooiste tekeningen van uw kinderen. Ga op zoek naar een leuke compositie van de lijsten op internet; hang ze bijvoorbeeld in lijn met de trap of vul de hele trapmuur met een fotocollage.


Bekleed de muren met lambrisering

Lambrisering is het betimmeren van het onderste gedeelte van de muur in uw woning met panelen. Door het laten plaatsen van lambrisering in het trapgat krijgt de ruimte een klassieke en chique uitstraling. Wilt u liever een eigentijdse look creëren in het trappengat? Verf dan de lambrisering met schoolbordverf of behang elk vlak met een ander patroon.


Door uw trap te laten renoveren en het trapgat op te fleuren, geeft u de trapruimte een bijzondere en stijlvolle uitstraling. Wilt u meer informatie over het renoveren van de trap? Neem dan contact op met onze specialisten.

Speel met trapverlichting

Naast het ophangen van een sfeervolle hanglamp of elegante wandlampjes, zorgt verlichting in de trap voor een unieke uitstraling van uw trap. Tevens draagt trapverlichting bij aan de veiligheid. Bij NEWstairs kan trapverlichting eenvoudig worden geplaatst tijdens een traprenovatie.

Laat ledverlichting plaatsen onder de traptreden voor een knusse en warme uitstraling of ga voor een moderne look met ledverlichting op de bovenkant van de traptreden. Ook kunt u ervoor kiezen om de trapleuning te voorzien van verlichting. Zo wordt uw trappenhuis sfeervol én veilig!

Meer inspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
úw NEWstairs traprenovatie of trapbekleding?

Met onze unieke trapconfigurator ziet u snel een selectie
uit de mogelijkheden. Bekijk hier de NEWstairs collectie
in trapdecors, stootborden, leuningen & balustrades en trapverlichting.

Met een paar klikken creëert u eenvoudig een voorproefje
van de gekozen opties. Per trapdecor vindt u onderaan de pagina een
aantal prachtige voorbeelden van gerealiseerde NEWstairs trappen.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost? Hiervoor komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een advies en prijs op maat. Ter plekke ziet u
wat het mooiste bij uw wensen en interieur past.


Vul onderstaand formulier in
en we nemen contact met u op!

Aanhef; *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.