Je vintage interieur met een vintage trap

Heeft een vintage interieur jouw voorkeur en is de trap toe aan vernieuwing? Een vintage traprenovatie door NEWstairs is dan een geschikte oplossing! Met een vintage trap haal je de look & feel van 'die mooie oude tijd terug' in je woning.

Authentiek karakter

Een trap met een vintage uitstraling geeft het interieur een authentiek en natuurlijk karakter. Met elke traptrede ervaar je de nostalgie van vroeger.

Middels een traprenovatie kan de huidige trap eenvoudig worden voorzien van deze vintage look. De traprenovatie specialisten van NEWstairs renoveren je trap al binnen één dag tot een prachtige vintage trap.

Onze collectie bevat diverse vintage trapdecors en leuningen waardoor we je trap geheel naar wens kunnen renoveren of bekleden. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wat is een vintage interieur?

Een vintage interieur kenmerkt zich door een samensmelting van oud en nieuw; een verbinding van klassieke opgeknapte meubels met de moderne wereld. Verder is een open en ruimtelijke uitstraling cruciaal voor het creëren van een vintage interieur. Dit kan bereikt worden door het gebruik van lichte kleuren en natuurlijke materialen.

Een vintage trap

Voor het renoveren van de trap in je woning tot een vintage trap heeft NEWstairs diverse trapmodellen en decors in het assortiment. Zo zorgt het lichte trapdecor Oak Vintage van NEWstairs voor rust en openheid in je woning.

Dit trapdecor is één van de populairste NEWstairs kleuren en geeft de trap een karakteristieke uitstraling. Voeg hier trapverlichting en een moderne rvs leuningen aan toe en je vintage trap is geboren!


Zoek je een trapdecor met een donkerdere tint? Kies dan voor het Oak Smoked decor. Dit vergrijsde eikenhouten decor leent zich perfect voor een traprenovatie met een stijlvolle en serene look.

Is een vintage trap iets voor jou?

Wil je meer weten over het laten renoveren van je trap tot een vintage exemplaar? Neem contact op met onze vakspecialisten voor meer informatie over onze trapmodellen, trapdecors en werkwijze. Ook plannen we graag een afspraak met je aan huis voor een vrijblijvend adviesgesprek en een prijs op maat. In slechts 5 stappen naar joúw perfecte NEWstairs trap!

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je adviseren en inspireren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!