Eclectisch wonen | Vuurwerk in je interieur

Helaas geen (knal)vuurwerk dit jaar; des te meer reden om binnenshuis uit te pakken met knalkleuren en ogenschijnlijke mismatches. Met een eclectisch interieur creëer je jouw unieke interieur door het beste uit andere woonstijlen samen te voegen.

Ec-lec-tisch (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

1 Het beste uitkiezend


(Bron: Van Dale)


Heb je veel souvenirs, persoonlijke vondsten of rommelspullen, waar je geen afstand van kunt doen? Niet wegdoen dan! Kies jouw mooiste favorites en cluster ze in een mooie kast of op houten muurplanken. Want juist met díe spullen voorzie je een eclectisch interieur van jouw persoonlijke stempel!


Old meets 'NEW'

In een eclectische woonstijl worden vaak oude met nieuwe elementen gemixt. Laat vintage meubels opnieuw stofferen met een florale print en voorzie je bestaande trap van een ‘NEW’ jasje door middel van een traprenovatie.

Kras en slijtvaste overzettreden

Wist je dat het renoveren van een houten trap al in één dag kan? Door het plaatsen van nieuwe kras- en slijtvaste overzettreden over de bestaande treden is je trap weer zo goed als nieuw. Ook een betontrap geven we op deze manier een ware metamorfose.

Olijfgroen voor je trap

Kies een paar accentkleuren en laat deze op meerdere plekken terugkomen. Zo ontstaat er toch wat rust en samenhang in een op het eerste gezicht rommelig interieur. Liefhebber van groen? Denk bij de renovatie van je trap aan stootborden in Pure Olive! Een eigentijdse, warme groentint die prachtig matcht met verschillende bruin- en oranjetinten.


Met Oxid Metal stootborden voeg je een vleugje ‘industrieel’ aan je eclectische interieur toe. En wil je af van oude, stoffige gordijnen? Dan zijn shutters dé raamdecoratie voor een eclectisch interieur. Door de vele collecties en kleurmogelijkheden bij Van Eyck shutters vind je hier altijd de perfecte shutters.

Trapconfigurator

Door bij een traprenovatie voor een afwijkende kleur stootbord te kiezen, oogt de trap speelser en minder ‘massief’. Je geeft je trap hiermee bovendien een unieke uitstraling. Meer zien van de keuzes voor een trap renovatie? Met onze NEWstairs trapconfigurator kun je naar hartenlust alle mogelijke combinaties uitproberen.


Ook een NEWstairs trap?

Als familiebedrijf timmeren we al meer dan 15 jaar hard aan de weg om trappen te voorzien van een ‘NEW’ jasje. Dit geldt voor zowel het renoveren van een houten trap als het bekleden van een betontrap. Ook voor een nieuwe, massief houten trap staan we voor je klaar!