NEWstairs maakt indruk bij 'Huis Gemaakt'

Wauw, wat hebben we genoten van het prachtige seizoen van tv-programma Huis Gemaakt bij VTM. En wat fijn dat wij als NEWstairs daar een grote bijdrage aan hebben kunnen leveren.

Trap als interieurstuk

We renoveerden twee trappen in Beringen en plaatsten twee nieuwe, massief houten trappen in Boortmeerbeek!

De trappen passen bij beide projecten perfect in de woonstijl die de koppels voor ogen hadden. Aangekleed met mooie meubels, accessoires en frisse planten vormen de interieurs een mooi geheel.

Traptransformatie in Beringen

In Beringen mochten we aan de slag met de trap van Eline en Younes! Want die trap kon wel een grondige renovatie met nieuwe overzettreden gebruiken. Het koppel werd verliefd op de kleur NEWstairs Oak Autumn. Eline vertelt aan ons: “Deze kleur komt ook terug in de keuken. We zien graag die lichte tinten. In combinatie met de aluminium zwarte leuning is dat een heel mooie match.” Younes vult aan: “Het matcht in het hele huis, want zwart komt ook terug in de kozijnen.”


Benieuwd naar hun hele verhaal én de voor- en nafoto's? Lees dan ons interview met Eline en Younes. Klik op onderstaande button:

Splinternieuwe trap in Boortmeerbeek

Hieronder zie je de transformatie van de woning in Boortmeerbeek. Alexia en Emiel staken maandenlang de handen uit de mouwen om hun droomhuis te creëren. Daar hoorde volgens hen een echte NEWstairs trap bij. Bij Huis Gemaakt was te zien hoe de prachtige eikenhouten trap een grote meerwaarde levert aan de woning.


En zie hieronder het resultaat: in die schitterende keuken en eetkamer komt nu de blikvanger van NEWstairs uit.


De afleveringen zijn online terug te zien via VTM GO.

Ook een NEWstairs trap?

Er zijn in Boortmeerbeek zelfs twee nieuwe trappen geplaatst door NEWstairs. Ook op de verdieping staat nu namelijk een mooie massief eikenhouten trap! Getriggerd door ons vakwerk? We laten je graag ervaren wat er allemaal mogelijk is bij NEWstairs. Daarvoor komen we graag vrijblijvend thuis bij je langs.

Ook een NEWstairs trap op maat?