MENU

Betonnen trap bekleden

Aan het bouwen en op zoek naar dé oplossing voor het afwerken van de betontrap? Tegenwoordig zijn er legio mogelijkheden voor het bekleden van een betonnen trap.

 

Voordelen betontrap
Een betonnen trap heeft vele voordelen. Zo kan deze eenvoudig in diverse vormen gegoten worden. Denk bijvoorbeeld aan een Z-trap of treden in blockvorm. Naast dat een betontrap zeer praktisch is in bijvoorbeeld openbare gebouwen, wordt deze vaak toegepast in nieuwbouw woningen voor een industriële of moderne uitstraling.

 

Afwerking van een betonnen trap
Een nieuw gestorte betonnen trap dient echter nog wel afgewerkt te worden. Dit kan op diverse manieren; schilderen, polieren, van tapijt voorzien of bekleden met overzettreden. In het laatste geval is er de keuze uit trapbekleding in onder andere prachtige houtdecoren. Juist de uitstraling van beton behouden? Kies dan voor een trapbekleding in een stoere betonlook.

 

Hoe wordt een betonnen trap bekleed?
Voorafgaand aan de werkzaamheden komt een NEWstairs adviseur aan huis om de staat van de trap te bekijken. Tijdens dit gesprek worden tot in detail de wensen en mogelijkheden voor bekleding van de betontrap besproken. Daarna wordt er een gedetailleerde prijsopgave gedaan.

 

Op de dag van montage wordt de trap eerst waterpas gemaakt door middel van een 'dummy'. Daaroverheen worden de overzettreden geplaatst. Na een nauwkeurige afwerking is de betontrap een volwaardig onderdeel van het interieur en klaar voor gebruik!

 

betontrap met dummy voor bekleding     betonnen trap voorzien van betonlook overzettreden

 

Van Beton naar Betoverend
NEWstairs bekleedt dagelijks betonnen trappen in zowel België als Nederland. Dit doen onze vakkundige monteurs met kwalitatief hoogstaande overzettreden én een passie voor trappen. Recentelijk hebben we in deze nieuwbouwwoning de betontrappen van een nieuw betonlook jasje mogen voorzien. Hiermee passen beide trappen perfect binnen het Modern Scandinavische interieur.

 

stoere betontrap in moderne woning     trap in moderne woning met betonlook en trapverlichting

 

Meer informatie | Advies aan huis
Interesse in een trapbekleding door NEWstairs of graag meer informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een vrijblijvende adviesafspraak aan huis.

<widget><id>14</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacyverklaring

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP