NEWstairs Oak Original

Deze klassieke eikenkleur geeft iedere trap een warme, huiselijke sfeer. Zoek je een traprenovatie met overzettreden in een authentieke eiken uitstraling? Dan is dit trapdecor een uitstekende keuze. Zowel in een moderne woonstijl als in een landelijk interieur komt NEWstairs Oak Original goed tot zijn recht.

Op bezoek bij Trijntje Oosterhuis

Niemand minder dan zangeres Trijntje Oosterhuis heeft een trap in NEWstairs Oak Original in haar woning. Ze verbouwde flink in haar huis en een NEWstairs trap kon daarin niet ontbreken.


Haar trap op de begane grond is gerenoveerd met overzettreden in dit trapdecor. Zo is haar trap vakkundig in een nieuw jasje gestoken, zonder dat ze moest gaan breken en slopen.


Op de bovenverdieping koos ze voor een volledig nieuwe, houten NEWstairs trap. Daarmee is een vaste trap naar de zolder gerealiseerd.

Inspiratie voor traprenovatie

Via onze unieke NEWstairs trapconfigurator kun je zelf eens een kijkje nemen wat voor trap goed in jouw interieur zou passen. Mix & Match daarbij verschillende stootborden, wangen, leuningen, balustrades en trapverlichting. Zo krijg je al snel een indruk van jouw NEWstairs trap, perfect passend in jouw interieur. Wil je graag advies en een prijs op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak aan huis met één van onze adviseurs.

Stootborden in Off White

De eikenkleur van NEWstairs Oak Original geeft je woning een warme en knusse sfeer en het doet denken aan een klassieke stijl.


Door te combineren met stootborden in NEWstairs Off White krijgt de trap een frissere en rustigere uitstraling. Je geeft hiermee je traprenovatie een iets minder massief uiterlijk.