MENU

Open trap renoveren

Iedere trapvorm heeft voordelen. Zo geeft een open trap een heel ruimtelijk gevoel.
Een open trap verbindt ruimtes met elkaar waardoor het interieur één geheel vormt.

Een open trap renoveren

Een open trap die in de woonkamer geplaatst is, zorgt voor een directe verbinding met de bovenverdieping. Door de trap mee te nemen in de styling van de leefruimte wordt deze een mooi onderdeel van het interieur. Met nieuwe overzettreden in een prachtig houtdecor of stoere betonlook is de trap in een handomdraai weer een mooie blikvanger in de kamer.


Is de open trap in een hal gesitueerd, dan heeft dat als groot voordeel dat er meer bergruimte ontstaat. Hoe handig is het om een mooi kastje te plaatsen onder de trap om wat extra spulletjes in op te bergen? De hal en trap vormen zo samen een prachtige én functionele binnenkomer.

 

Een open trap renoveren? Dat doen wij zo!
Uiteraard renoveren wij regelmatig open trappen. Zien hoe dat in zijn werk gaat?
Bekijk deze film over de renovatie van een open trap.

 

 

De treden worden voorzien van overzettreden in het NEWstairs Oak Vintage decor. Een gewilde klassieker onder de trapdecoren en door de vergrijsde uitstraling goed toepasbaar binnen diverse woonstijlen. De toevoeging van een balustrade in rvs/inox maakt de renovatie van de open trap compleet. Deze hal en trap kunnen er weer voor lange tijd tegenaan!

 

Open trap renoveren of dichtmaken?

Is de trap toe aan een opknapbeurt of vervanging? Zet dan even van elke oplossing de voor- en nadelen op een rijtje. Geen zin in sloop- en breekwerk, dan is een renovatie van de open trap in de meeste gevallen de beste keuze.

Bij deze oplossing wordt de bestaande trap van onder tot boven aangepakt, waarbij nieuwe overzettreden over de bestaande treden geplaatst worden. Daarbij is het overigens ook mogelijk om de van een open trap een dichte trap te maken door het toevoegen van stootborden.

 

Renovatie van een open trap
Weten hoe we uw open trap kunnen renoveren? Welke mogelijkheden er zijn in trapdecoren en eventuele aanvullingen zoals een leuning, balustrade of trapverlichting? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar!

 

 Open-trap-in-hal-renoveren-NEWstairs    Open-trap-met-balustrad-NEWstairs-Oak-Vintage

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP