Meer info | Adviesafspraak
In één dag een totaal vernieuwde trap? Dat kan met NEWstairs traprenovatie & -bekleding.

Een vernieuwde trap in één dag met NEWstairs

NEWstairs traprenovatie & -bekleding voorziet iedere trap snel en vakkundig van een 'NEW' jasje. Zoals een houten trap die toe is aan een opknapbeurt of een betonnen trap die nog netjes afgewerkt dient te worden.


Ook metalen trappen, wenteltrappen en alle andere soorten trappen nemen we zonder omhaal onder handen.
Dit doen we met op maat gemaakte overzettreden, voorzien van één van de unieke trapdecors uit onze NEWstairs Collectie. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment trapleuningen en balustrades. Uw trap, ons vak!


Prijs op maat

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. U kunt zo op uw eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen. Een afspraak kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Voor een persoonlijk advies en een prijs op maat komt onze adviseur aan huis. Uiteraard volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend nemen we dan ook de nodige (hygiëne)maatregelen en volgen de adviezen op om verspreiding en/of besmetting te voorkomen.

Maak direct een afspraak bij u thuis!
Aanhef:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat u inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor u aan de slag
5. Veel plezier van uw NEWstairs trap!