Binnenkijken in deze waanzinnige hal...

Wow! Dat is nog eens binnenkomen. De trap als symbool voor je huis. Bij binnenkomst meteen een overweldigend gevoel krijgen, dat zorgt dat je welkom bent. Bij dit project mochten we met de trapbekleding groots uitpakken. Maar liefst twee trappen hebben we bekleed met prachtige NEWstairs overzettreden. We laten dan ook graag het resultaat zien!

Moderne trapbekleding

Een zee van ruimte... Je opent de voordeur en staat met je voeten in een majestueuze hal met twee modern bekleedde betontrappen voor je neus. De moderne interieurstijl komt tot leven dankzij de combinatie van strakke lijnen, lichte muren, tegelvloer en zwarte balustrade.


Hoe anders was de situatie voorheen. Bij aankomst stuitten we op een ruwe, betonnen trap. Van afwerking was geen sprake.

Gelukkig is een onafgewerkte betonnen trap perfect te bekleden met houten overzettreden. Ben je overigens een liefhebber van de betonlook? Doe dan hier inspiratie op over een traprenovatie in een industriële stijl.

Lichte en moderne trap

Er is bij deze trapbekleding gekozen voor een moderne uitstraling met behoud van een natuurlijk karakter.

De nieuwe overzettreden in het NEWstairs trapdecor ‘Oak Timber’ matchen prachtig met de strakke muren en de ruimtelijke indeling. De warme ondertoon van dit eikendecor brengt de trap in balans met de rest van het interieur.

Zwarte balustrade

Voor de balustrade is gekozen voor NEWstairs Square in Royal Black. Opgeteld is deze balustrade wel 14 meter lang!


Het stoere zwart sluit perfect aan op de zwarte voordeur en de grote stalen deuren die de hal met de woonkamer verbinden. Overigens is de balustrade niet alleen een lust voor het oog, deze zorgt ook letterlijk voor houvast bij het op- en aflopen van de trap. Door de combinatie met de lichte ruimte en houten trapbekleding komt de hal tot leven.

Groots of klein uitpakken?

We vinden het tof om een uitdaging als deze trapbekleding aan te gaan. Maar uiteraard bekleden we met net zoveel plezier en vakmanschap trappen van kleiner formaat. Een grote hal is geen vereiste voor een waanzinnige trap! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak aan huis.


Pssst... eerst meer zien van de mogelijkheden? Check onze trapconfigurator voor een voorproefje van joúw NEWstairs trap.