Een perfecte trap? 5 Tips van de specialist!

Maak van je trap een prachtige én veilige binnenkomer met deze 5 tips! Als familiebedrijf hebben we al meer dan 15 ervaring op het gebied van trappen. Welke trap je ook hebt; hout, beton, open of dicht; met een NEWstairs traprenovatie of -bekleding wordt ook jouw trap een perfect plaatje. Nog geen trap of op zoek naar een nieuwe trap? Met een massief houten NEWstairs trap haal je een machtig staaltje vakmanschap in huis.

Tip 1: Nieuwe overzettreden

Wil je de bestaande trap een nieuwe uitstraling geven? Omdat deze versleten is, niet meer past bij het interieur of als het een nog onafgewerkte betonnen trap is? Laat de trap dan voorzien van nieuwe overzettreden. Alle hoogwaardige NEWstairs trapdecoren zijn standaard voorzien van een antislip-reliëf waardoor je meer grip hebt op de trap.


Tip 2: De juiste leuning en balustrade

Een leuning of balustrade is een essentieel onderdeel van de trap. Belangrijk voor een goede houvast en daarmee dus voor de veiligheid. Ook hier biedt NEWstairs vakwerk op maat. Naast hout, vind je bij ons een royaal aanbod leuningen en balustrades in rvs, aluminium en blauwstaal.

Tip 3: Mix & Match jouw unieke trap!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Met de NEWstairs trapconfigurator ontwerp je zelf een voorproefje van je vernieuwde trap. Combineer de verschillende trapdecors met de stootbordcollectie, voeg trapverlichting, leuning of balustrade toe en creëer zo jouw eigen NEWstairs trap!


Tip 4: Een nieuwe trap

Ben je aan het (ver)bouwen of is de trap in zo’n slechte staat dat renovatie geen optie meer is? Dan is een nieuwe trap dé oplossing! Kies voor een sterke, duurzame houtsoort als eiken of beuken. Een houten NEWstairs trap wordt op maat gemaakt en is mogelijk in uiteenlopende vormen. Denk aan een trap met een kwartdraai onder of boven, of een wenteltrap.

Tip 5: Advies op maat

Last but not least vraag een specialist om een persoonlijk advies & prijs op maat. Je kunt daarvoor een vrijblijvende adviesafspraak aan huis maken. We nemen dan alle kleurstalen uit de NEWstairs collectie mee. Zo kun je thuis zien wat het mooiste past in het interieur. Ter plekke ontvang je een nauwkeurige prijsopgave voor jouw NEWstairs trap. Een afspraak kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Uiteraard volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend nemen we dan ook de nodige (hygiëne)maatregelen en volgen de adviezen op om verspreiding en/of besmetting te voorkomen.

 • Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken alle vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor de trap.

 • Mogen we aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. We zeggen niet voor niets: Jouw Trap, Ons vak!

 • Een NEWstairs trap is gegarandeerd een duurzame aanwinst. Op een traprenovatie of -bekleding geven we maar liefst 15 jaar garantie!


Ja, ik wil graag meer informatie of advies aan huis!

Aanhef:
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Hoogwaardige producten

Wij staan 100% achter onze kwaliteitsproducten!


 • 15 jaar garantie op vaste traponderdelen

 • Collectie in houtdecoren én industrial look

 • Kras- en slijtvaste producten*

 • Veel mogelijkheden in trapmodellen

 • Groot aanbod in leuningen en balustrades

Team NEWstairs

Onze kracht zit niet alleen in onze producten. Met een persoonlijke benadering en gedeelde visie maken we samen NEWstairs succesvol.


 • Familiebedrijf met een passie voor trappen

 • Klantwensen staan voorop

 • Productontwikkeling in eigen beheer

 • Eigen, goed opgeleide, vakmensen in dienst

 • Regio-adviseurs in heel Nederland en België

* Het onafhankelijke Europese classificatie orgaan EPLF beoordeelt onze NEWstairs producten met de hoogst haalbare classificatie: AC5. Dit wil zeggen dat onze materialen uitermate geschikt zijn voor in woningen en zelfs uitstekend presteren op intensief commercieel gebruik. Op bijvoorbeeld slijt- en slagvastheid en brandveiligheid voldoet NEWstairs dus perfect aan de kwaliteitseisen.