De gezichten achter NEWstairs

We delen regelmatig inspiratie voor je trap, hal of woonkamer, maar eigenlijk weinig over ons zelf. Daarom stellen we in deze blog graag aan je voor: Gabrielle, Louis en Roy. Drie gezichten van NEWstairs met verschillende functies, waarmee je in contact komt als je je trap laat renoveren. Aangenaam!

We nemen contact met je op

Hoera, je hebt ons contactformulier ingevuld op onze website omdat je interesse hebt in een NEWstairs traprenovatie! Misschien heb je al gekeken naar onze trapconfigurator en weet je al precies wat je wilt, of je hebt nog geen idee hoe de trap eruit moet komen te zien. Geen paniek, wij zijn er om je te helpen!

Wat je vraag ook is, we nemen telefonisch contact met je op. Gabrielle is één van onze planners en maakt graag een afspraak voor je met één van onze adviseurs.

“Samen plannen we een geschikte datum voor het bezoek van onze adviseur, die je alle mogelijkheden voor de trap kan laten zien.”

Een bezoekje van onze adviseurs kan zelfs in de avonduren of op zaterdag, ideaal toch?

Een vrijblijvende adviesafspraak

Zo, de afspraak met onze adviseur staat gepland. Louis is één van onze adviseurs. Hij komt bij je thuis, neemt je wensen voor de traprenovatie met je door en bekijkt de huidige staat van de trap. Zo kan hij een vrijblijvende offerte voor je opmaken.

“Bij het bezoek heb ik stalen bij me van onze trapdecors en een tablet vol met foto's van projecten die wij al gerealiseerd hebben. Op deze manier kan ik een goed beeld geven hoe de trap er eventueel uit kan komen te zien.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en daardoor kan er veel variatie zitten in de prijs. Daarom is het handig dat je, samen met je partner of mensen die meebeslissen, tijdens de afspraak aanwezig bent. Zo kunnen er keuzes gemaakt worden en ontvang je direct een prijs op maat voor jouw NEWstairs trap.”

Zet u de koffie alvast klaar?”

We maken dus een prijs op maat. Dit doen we omdat iedere trap anders is qua formaat en voor iedere trap zijn er andere werkzaamheden nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van je specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld eens aan de trapvorm.

De traprenovatie

Yes, we komen je trap renoveren! Dit doen onze vakkundige traprenovatiemonteurs altijd met zijn tweeën. Samen zorgen zij ervoor dat de overzettreden die je zelf uit onze NEWstairs Collectie hebt uitgekozen netjes op maat worden gezaagd en op de trap worden gemonteerd. Roy is één van onze monteurs.

“Ik zeg altijd: zonder wrijving geen glans. Daarmee bedoel ik dat we er alles aan doen om van jouw trap de mooiste binnenkomer te maken.”

We vertrekken dus pas wanneer jij voor de volle 100% tevreden bent en ruimen alles weer netjes op.

We kunnen heel veel soorten trappen bekleden en bieden verschillende oplossingen voor het renoveren van je trap. We maken gebruik van stoot- en krasvrij materiaal en daarnaast bieden we maar liefst 15 jaar garantie op fabricage-fouten, uitloop van de treden en de montage van je trap. Zo gaat de trap extra lang mee!

Ben je benieuwd naar de ervaring van anderen met NEWstairs? In onze binnenkijkers lees je er alles over!

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!