Het trapdecor van 2024

Lovely leather is een stoer trapdecor van imitatieleer. Onze nieuwste aanwinst binnen de collectie en mag dit jaar de titel ‘trapdecor van het jaar’ dragen. Een traprenovatie met Lovely Leather geeft warmte en een stoer tintje aan je interieur. Waarom Lovely Leather het trapdecor 2024 is? Dat zullen we je vertellen!

Traprenovatie in Leerlook

Leer heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling. Door de trap te bekleden met nieuwe overzettreden in onze eigen leerlook ontstaat er een stijlvolle eyecatcher, ongeacht welke interieurstijl jouw voorkeur heeft. Onze leerlook past perfect binnen de trends van 2024:

  • Een interieur vol natuurlijke materialen staat centraal binnen de woontrends van 2024. Versterk je interieur met een traprenovatie in het Lovely Leather trapdecor. De natuurlijke uitstraling van leer zorgt voor een karakteristieke touch in de hal. Combineer hem met decoratie van natuurlijke materialen zoals hout en weelderige pluimen voor een prachtig resultaat!

  • De vintage stijl komt helemaal terug in de trends van 2024. Binnen deze trend zie je veel combinaties van retro kleuren terug. Denk aan kleuren als bruin, groen en oranje. Een mooie combinatie met onze Lovely Leahter, die een prachtige bruine tint heeft!

  • 2024 is ook het jaar van rijke texturen. Materialen zoals fluweel, wol én leer zullen vaak terug te zien zijn in ons interieur. De opvallende structuur van leer zorgt voor een statement in het interieur en is een ware eyecatcher in de hal. Combineer hem met donkere elementen zoals een trapleuning of balustrade. Dit versterkt de chique uitstraling van deze mooie leerlook.

Geniet van een onderhoudsvrije, duurzame traprenovatie

NEWstairs Lovely Leather is bestand tegen krassen en vlekken, waardoor de trap zijn nieuwe uitstraling blijft behouden.  Alle NEWstairs trapdecors zijn kras- en slijtvast, zo geniet je jarenlang van een prachtige trap zonder hier nog onderhoud aan te hoeven plegen.

Heb je een open trap? Deze kan zorgen voor veel warmteverlies op de benedenverdieping. De warme lucht stijgt eenvoudig door de open trap naar boven. Door een open trap dicht te laten maken bij het renoveren, kun je dit grotendeels tegengaan.

Creëer warmte met trapverlichting

Met een traprenovatie in de kleur Lovely Leather kies je voor een trapdecor dat warmte uitstraalt. Combineer deze met warme trapverlichting voor een optimaal warme uitstraling van de trap en hal. Dit geeft de trap een extra luxe uitstraling en het zorgt voor een prachtig detail in de hal.

Combineer je traprenovatie met verschillende stootborden

Naast dat Lovely Leather een erg stijlvol en universeel trapdecor is, is het ook gemakkelijk te combineren met verschillende stootborden: de stukken van de trap die verticaal tegen de treden aan liggen. Creëer bijvoorbeeld diepte met Bold Black stootborden, of ga voor een subtielere touch met Concrete Grey stootborden.

Jouw traprenovatie in Lovely Leather

Past Lovely Leather helemaal bij jouw interieurplannen? Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je aan huis en denkt met je mee over het renoveren van jouw trap. Heeft toch een ander trapdecor je voorkeur? Ook daar helpt onze adviseur je graag mee!