Kies voor een trap in Japandi stijl

Japandi is een combinatie tussen de Japanse en Scandinavische woonstijl. Twee stijlen die veel met elkaar gemeen hebben en elkaar perfect aanvullen. Wij vertellen je hoe je jouw woning kunt inrichten in Japandi stijl én hoe een traprenovatie hier een mooie bijdrage aan levert.

Perfecte match voor traprenovatie

Binnen een Scandinavisch interieur draait het om lichte en natuurlijke kleuren, minimalisme en materialen die warmte uitstralen. De Japanse woonstijl is net als de Scandinavische stijl erg minimalistisch. Niet gek dus dat de twee woonstijlen een perfecte match zijn. Ook voor je traprenovatie is deze interieurstijl uitstekend toe te passen.

Door natuurlijke materialen en organische vormen te combineren met strakke lijnen creëer je een rustige basis voor het volmaakte Japandi interieur. Kleuren die vaak gebruikt worden binnen deze stijl zijn: beige, wit en lichtbruin in combinatie met zwarte details. Dit zorgt voor een mooie, rustige basis.

Trap renoveren in Japandi stijl

Natuurlijke materialen zijn een belangrijk element voor de Japandi stijl, hier zijn de trapdecors met een eiken uitstraling een mooie toevoeging op. NEWstairs Oak Timber heeft een warme uitstraling en past daarom perfect binnen deze woonstijl. Een open trap zorgt voor een mooi minimalistisch effect, perfect voor een Japandi interieur. Voorkeur voor een dichte trap? Door Oak Timber af te wisselen met Off White stootborden, zorg je voor een mooi minimalistisch en natuurlijk detail.

Daarnaast zijn Oak Fin en Oak Loft prachtige trapdecors die wat donkerder van kleur zijn, met de uitstraling van vers gezaagd hout.

Ga je voor een witte trap in jouw Japandi interieur? Ook dat kan! NEWstairs Brilliant White is een egaal wit trapdecor dat dient als stabiele basis voor de rest van het interieur. Perfect voor een woonstijl zoals Japandi. Brilliant White is, net als alle NEWstairs trapdecors, onderhoudsvriendelijk door de kras- en slijtvastheid. Een groot voordeel ten opzichte van een wit geverfde trap die regelmatig onderhoud nodig heeft.

Renoveren van je trap in zwarte details

Door decoratie in het zwart toe te voegen aan je interieur, geef je deze natuurlijke woonstijl een stoere touch. Door een strakke Royal Black leuning of balustrade met zwarte finish toe te voegen aan de traprenovatie, maak je het plaatje helemaal compleet.

Wanneer je meer zwarte details wilt toevoegen aan je Japandi interieur, kun je ervoor kiezen om zwarte stootborden toe te voegen aan je traprenovatie. Deze zorgen voor een mooi contrast en geven extra diepte aan de trap. Onze tip: de NEWstairs Bold Black stootborden zijn een mooie combinatie met het warme Oak Autumn trapdecor!

Strakke lijnen in je interieur

Binnen de Japandi stijl wissel je organische vormen af met rechte lijnen. Door de trap te laten renoveren in een modern trapmodel zoals een Block- of Z-model, ontstaan er strakke lijnen op de trap. Deze trapmodellen zijn perfect voor het bekleden van een betonnen trap, maar kunnen ook op een houten trap uitgevoerd worden. Door decoratie in organische en ronde vormen toe te voegen ontstaat er een mooi contrast.


Shutters als raamdecoratie

Op zoek naar de ideale raamdecoratie bij jouw woning in Japandi stijl? Shutters passen perfect binnen het plaatje. Naast dat ze op maat worden gemaakt, creëren ze strakke lijnen in het interieur die binnen de Japandi stijl afgewisseld kunnen worden met organische vormen.

Jouw trap in Japandi stijl

Wil jij ook een trap in Japandi stijl? Onze adviseur helpt je hier graag bij! We komen graag vrijblijvend bij je aan huis om je de mogelijkheden te laten zien en voor een offerte op maat.

Ook een NEWstairs trap op maat?