Landelijke trap; hot or not?

Warme, houten en andere natuurlijke materialen vormen de basis voor een landelijk interieur. Door ook de trap in dezelfde landelijke stijl te bekleden wordt er rust in huis gecreëerd. Een fijne sfeer waarin iedereen zich na een drukke, hectische dag heerlijk kan ontspannen.

De trap als landelijk interieurstuk

Houttinten zijn perfect te combineren met lichte basiskleuren. Dit maakt het makkelijk om verschillende ruimtes op een natuurlijke manier met elkaar in verbinding te brengen. In de hal vormt de trap vaak een belangrijk onderdeel van de ruimte. Naast alleen de praktische kant kan deze uiteraard ook als een volwaardig interieurstuk gezien worden.

Trap in landelijke stijl

Met een ruime keuze uit diverse NEWstairs houttinten kan ook de trap uitstekend van een landelijk jasje worden voorzien. Kies voor een NEWstairs houtdecor dat naadloos aansluit bij de landelijke interieurstijl van de woning. Een trap in landelijke stijl is pas echt compleet met een prachtige en imposante balustrade. Combineer dit eventueel met sfeervolle verlichting en accessoires om van je hal letterlijk het visitekaartje van de woning te maken.

Binnen één dag de perfecte landelijke trap

Alle NEWstairs houtdecors bestaan uit kwalitatief hoogwaardig materiaal met een antislip-reliëf en zijn daarnaast kras- en slijtvast. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie, voorzien de NEWstairs experts je trap van een 'NEW' landelijk jasje.


NEWstairs collectie

De NEWstairs collectie beschikt over vele houtdecors! Dit betekent dat er ook voor een landelijk interieur een geschikt decor is voor de perfecte landelijke trap. Optioneel kan het gekozen decor ook als vloer gelegd worden om een prachtig, landelijk geheel te creëren.


Advies aan huis

Waar kun je het beste zien welk decor het beste bij jouw interieur past? Bij je thuis natuurlijk! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een landelijke trap bij je thuis? Onze adviseur brengt je graag vrijblijvend een bezoek om u de gehele NEWstairs collectie te presenteren en te adviseren bij je keuze. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende adviesafspraak aan huis.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!