Welke trapstijl past bij jou?

Denk je na over traprenovatie? Dan is dit dé kans om je trap te laten matchen met jouw interieurstijl. Een nieuw trapdecor is namelijk niet alleen praktisch, het kan ook een belangrijk designelement zijn. Zo kan de trap het karakter van jouw entree of woonkamer in één klap veranderen. Weet je nog niet welke (trap)stijl bij jou past? We helpen je graag ontdekken welk trapdecor past bij jouw woning en interieurstijl.

Traprenovatie in moderne stijl

De moderne interieurstijl is op dit moment erg populair. Je herkent deze woonstijl aan rechte lijnen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan open ruimtes, designmeubels en egale, strakke vloeren. De kleuren blijven neutraal binnen deze woonstijl; wit, grijs en zwart komen vaak terug.

Als je houdt van deze eigentijdse look, dan is een moderne trap misschien wel iets voor jou! Kies bij deze stijl bijvoorbeeld voor diepzwarte treden zoals onze NEWstairs Oak Black, of ga juist voor een stoere betonlook met onze Stone Truffle of Stone Rustic decors.

Industriële trap

Dichtbij de moderne stijl, ligt de industriële stijl. Wie dol is op een stoer en robuust interieur zit helemaal gebakken met deze woonstijl. De kleuren die vaak voorkomen zijn zwart, bruin- en grijstinten in combinatie met ruwe materialen zoals hout en staal.

Ook bij deze stijl past een betonlook traprenovatie perfect. Naast onze twee betonlooks is ook de NEWstairs Bluestone een goede combinatie bij een industriële woonstijl. Deze is haast niet van echt blauwsteen te onderscheiden. Combineer je gekozen trapdecor met Stainless Steel stootborden uit de exclusieve NEWstairs Stootbord Collectie voor een ultieme industriële eyecatcher.

Traprenovatie binnen de landelijke stijl

Hou je van materialen zoals hout, steen en glas en ben je dol op het platteland? Dan is de landelijke woonstijl echt iets voor jou. Denk aan een doorleefde sfeer met kleuren zoals beige en taupe, grove eikenhouten balken en natuurlijke materialen.

Herken jij jezelf wel in de landelijke stijl? Kies dan voor een traprenovatie met een eikenhouten trapdecor zoals de NEWstairs Oak Country, Oak Natural of Oak smoked.

Klassieke trap

Warme kleuren, donkere houtsoorten, sierlijke vormen en luxueuze stoffen; de klassieke stijl is tijdloos, elegant en straalt een en al luxe uit. Is deze vorstelijke woonstijl echt iets voor jou? Ga dan voor een trapdecor met diepe kleurtonen zoals de Oak Rocky Mountain of onze Oak Black.

Meer weten over een traprenovatie in klassieke stijl?

Scandinavische trap

Straalt jouw huis rust en eenvoud uit? Misschien heb je dan wel een Scandinavische interieurstijl. Deze minimalistische stijl maakt gebruik van lichte kleuren, een natuurlijke lichtinval en materialen zoals jute en lichte houtsoorten.

Ga bij een Scandinavisch interieur voor een NEWstairs traprenovatie met onze Oak Timber of Oak Loft trapdecors. Ook een open trap past perfect bij deze stijl. Wist je dat we die ook bekleden met overzettreden?

Advies nodig?

Ben je benieuwd naar een NEWstairs traprenovatie geheel in jouw woonstijl? Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze adviseurs.