Trap in Basic Natural

Een basic of naturel interieur kenmerkt zich door het gebruik van frisse, lichte tinten. Kom je thuis van een drukke, hectische dag? Dan is er niets zo fijn als binnenstappen in een oase van rust. Helemaal als die rust al begint in de hal met een prachtige trap in een neutrale kleur.

Traprenovatie met overzettreden

Ga bij een basic woonstijl voor een harmonieus kleurenpalet in wit, grijs en zachte bruintinten. Een nieuwe trap of een traprenovatie in het decor NEWstairs Oak Natural is dan een uitstekende keuze.


In een basic interieur hoef je het niet bij één kleur te laten. Een vloeiende overgang binnen de juiste, voornamelijk lichte, tinten en het gebruik van natuurlijke materiaalsoorten vormen een perfecte basis. Eén van de lichtere eikendecoren voor traprenovatie is NEWstairs Oak Loft. Deze overzettreden met subtiele kleurschakeringen doen denken aan vers gezaagd hout.

Door het geïntegreerde antislip-reliëf komt de look&feel van het eikendecor nog beter tot zijn recht. Ook een renovatie in Brilliant White is populair in een woonstijl zonder al te veel poespas. De lichte tint geeft dit trapdecor een geleefde uitstraling.

Open Trap Renoveren

Heb je een open trap, dat wil zeggen een trap zonder stootborden, die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan is een traprenovatie een voor de hand liggende keuze. Het is daarbij perfect mogelijk om enkel de treden te voorzien van nieuwe overzettreden. Zo behoud je het ruimtelijke gevoel dat een open trap geeft. Een ander voordeel van een open trap is dat deze op een natuurlijke manier leefruimtes met elkaar verbindt.


Zien hoe we een open trap renoveren?

Het is bovendien prima mogelijk om van een open trap een dichte trap te maken. Tijdens een traprenovatie worden dan stootborden tussen de treden bevestigd. Je kunt kiezen uit dezelfde kleur als de overzettreden of één van de kleuren uit de unieke stootbord collectie. Een traprenovatie in NEWstairs Oak Timber met stootborden in Concrete Grey maken de trap minder ‘zwaar’ waardoor trap net wat luchtiger oogt.

Trap als rustpunt

Diverse texturen geven diepte aan een basic interieur. Denk daarbij aan een combinatie van jute, droogbloemen en hout. Een trap met een rustige uitstraling past fantastisch in dit plaatje!


En heb je al weleens gedacht aan houten shutters? Deze prachtige vorm van raamdecoratie is een ware toevoeging aan een basic interieur. Daarnaast zijn shutters toepasbaar als roomdivider of kastenwand.

Home is where the heart is! En dat begint met letterlijk binnenkomen in jouw persoonlijke woonstijl! Maak een vrijblijvende afspraak voor advies aan huis voor je trap of volg ons via social media voor de laatste trends op het gebied van traprenovatie en nieuwe houten trappen!