De levensduur van jouw traprenovatie

Ben je nog aan het twijfelen om je trap te laten schilderen of te renoveren? In deze blog vertellen we je de voordelen van een NEWstairs traprenovatie tegenover het laten schilderen van je trap. Ben je ook benieuwd hoe lang een NEWstairs trap meegaat? Lees dan snel verder.

Traprenovatie of trap schilderen?

We lopen heel wat keren per dag de trap op en af. Niet gek dus dat er na een tijdje slijtage op de trap ontstaat. Daarom is het nodig om regelmatig een geschilderde trap opnieuw te laten schilderen.

Bij een NEWstairs traprenovatie is dit niet nodig. Onze houten overzettreden zijn onderhoudsvrij en gaan jarenlang mee. Door het kras- en stootvaste materiaal is er zelfs na intensief gebruik van de trap geen slijtage zichtbaar. Daarom geven we je 15 jaar garantie op je traprenovatie.

De vakmannen van NEWstairs zijn dagelijks bezig met het renoveren van trappen en zijn daardoor echte vakspecialisten. Omdat een traprenovatie een eenmalige klus is, is het raadzaam je trap te laten renoveren door een specialist.

Last van een gladde trap?

Een gladde trap is onpraktisch en bovendien erg gevaarlijk. Wij vinden het belangrijk dat je veilig gebruik kunt maken van je trap. Daarom zijn onze overzettreden voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf: een voelbaar reliëf op de treden, wat zorgt voor veel grip op de trap.


Tip! Voeg een NEWstairs veiligheidsprofiel toe aan je traprenovatie voor nog meer grip én een mooi contrast op je trap.

Een tijdloze trap is duurzaam

Met de uitgebreide NEWstairs collectie laat je jouw trap gemakkelijk aansluiten op de rest van je interieur. Door de trap een tijdloze uitstraling te geven, zorg je ervoor dat je traprenovatie jarenlang binnen de woontrends meegaat. Super duurzaam dus! Maak een keuze uit onze diverse hout- en betonlooks, ga voor een stralend witte trap met NEWstairs Brilliant White of een stijlvolle trap van imitatieleer met onze Lovely Leather.

Wil je een eigen draai geven aan je traprenovatie? Combineer dan je favoriete trapdecor met de NEWstairs Stootbord Collectie en ontwerp je eigen, unieke trap.

Kun je nu al niet meer kiezen? We helpen je graag op weg! In het gratis NEWstairs lookbook geven we je een aantal voorbeelden van de vele mogelijke trapcombinaties binnen diverse interieurstijlen.

Maak je traprenovatie af

De finishing touch van je traprenovatie! Maak je trap helemaal af met koud witte of warme trapverlichting, passend bij het trapdecor. Dit geeft een luxueuze en sfeervolle uitstraling aan je trap.

Naast trapverlichting kun je bij NEWstairs ook terecht voor trapleuningen en balustrades, passend bij jouw traprenovatie. We bieden moderne rvs trapleuningen die prachtig combineren met een strakke balustrade in blauwstaal of aluminium. Deze zijn ook mogelijk in een zwarte finish of met glas, wat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit ons interieur!

We adviseren je graag

Omdat je niet iedere dag een trap uitkiest, helpen we je graag. Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je thuis. We adviseren je over de traprenovatie, kiezen samen het trapdecor dat perfect aansluit op jouw woonwensen én je ontvangt meteen een prijs op maat.