Trapmodellen en veiligheidsprofielen

Bij ons kunt u uit het meest uitgebreide assortiment trapmodellen kiezen. Voor extra veiligheid bieden we diverse
NEWstairs veiligheidsprofielen. Deze profielen vormen een mooi contrast met de gekozen traptreden. Voor elk interieur bieden we een passende oplossing in traprenovatie of trapbekleding.

Uitgebreide keuze

Of u uw treden nu wilt voorzien van een Z-vorm of toch liever voor een klassieker trapmodel kiest, bij ons kunt u uit het meest uitgebreide assortiment trapmodellen kiezen.

Voor extra grip en veiligheid heeft u de keuze uit diverse NEWstairs veiligheidsprofielen. Een veiligheidsprofiel in zwart of zilver vormt een mooi contrast met uw trapkleur.

Uw open trap voorzien van een nieuw jasje behoort ook zeker tot de mogelijkheden. NEWstairs maakt uw traprenovatie of trapbekleding tot in detail voor u compleet.

Trapmodel Regular

Dit model komt overeen met de klassieke traptrede. Het is het meest voorkomende trapmodel in al bestaande houten trappen. Het past dan ook uitstekend in woningen waarbij de huidige bouw- en woonstijl benadrukt wordt. Bij dit trapmodel is het mogelijk de treden te voorzien van een extra veiligheidsprofiel in zwart- of zilverkleur.

Block-trapmodel

De vorm van dit model spreekt voor zich; de treden en het stootbord worden haaks aan elkaar bevestigd. Dit is mogelijk met of zonder veiligheidsprofiel. Op deze manier ontstaat er een blokvorm die zowel speels als architectonisch aandoet. Een trap met treden in blokmodel zien we vooral veel terug in nieuwe, moderne woningen.

Trap in Z-model

Een hele goede keuze bij een eigentijds interieur waar gespeeld wordt met lijnen en vormen. Veel toegepast bij nieuwe, betonnen trappen maar ook te realiseren bij trappen van hout. Een Z-trap is uiteraard mogelijk in alle NEWstairs trapdecoren. Ook hier kan gekozen worden voor een variant met of zonder profiel.

Open trap

Ook een open trap kan uitstekend voorzien worden van nieuwe treden. Dit kan enkel- of dubbelzijdig. Een bestaande open trap kunnen we dichtmaken met elk gewenst NEWstairs trapdecor. Van een dichte trap een open trap maken, is helaas niet mogelijk. Met een open trap lijkt de ruimte groter en ontstaat er een mooie verbinding tussen de leefruimtes.

Uw perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. U kunt zo op uw eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken uw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor uw trap.

Mogen we voor u aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. Uw trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op uw traprenovatie of -bekleding bent u verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.


Img

Meer informatie over trapmodellen en advies aan huis voor úw NEWstairs trap? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!

Aanhef:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.